Terug

Is mijn pensioenuitkering correct?

P.Westbroek

Vanaf april 1976 aangesloten bij PMT. Volgens Pensioenfonds vanaf dat moment pensioen opgebouwd, hoewel een eerder door hen verstrekt overzicht anders doet vermoeden. Voor mij zichtbare opbouw pas vanaf 1-1-1994

 

Per 1 december 2012 met vervroegd pensioen gegaan. Door PMT verstrekte info over de hoogte van de pensioenuitkering tot 65 en na 65 jaar roept bij mij ernstige twijfel op over de juistheid daarvan. Er zit namelijk een zeer groot verschil tussen de uitkering tot 65 jaar en de uitkering daarna. Mijn vermoeden is, dat dit te maken kan hebben met het feit, dat de opbouw van mijn pensioen pas vanaf 1-1-1994 lijkt te hebben plaatsgevonden.

 

Herhaaldelijke rechtstreekse en zeer specifieke vragen aan het PMTover de datum 1-1-1994 worden niet beantwoord. De reacties van het PMT zijn nooit een antwoord op deze vraag geweest, maar men ontwijkt dit en draait om de hete brij heen. Ik kan dus met mijn probleem niet bij mijn eigen pensioenfonds terecht.

 

Kunt u mij helpen om erachter te komen of mijn pensioenberekening klopt? Indien u voor de beantwoording van deze vraag nadere toelichting en/of documentatie nodig heeft, kan ik u die uiteraard verstrekken.

 

In afwachting van uw antwoord,

 

Hoogachtend,

 

P.Westbroek.

 

 

 


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste heer Westbroek. Ik wil best wel even met u meekijken of de berekening klopt. Als u dat wilt mag u mij uw (gescande) documenten toesturen naar info@remmerde.nl. 

Groeten,

 

Greetje Remmerde 

Pensioendoehetzelf