Primair Arbeidsvoorwaarden Advies


W.L. Döllstraat 93 2161 DV Lisse
+31 6 22 77 9225 Klik om te bellen

Over Primair Arbeidsvoorwaarden Advies

Primair helpt het MKB werknemers te binden en bedrijfsmatige risico’s te beheersen.


Primair adviseert MKB bedrijven, werkgevers en organisaties die employee benefits, risicobeheer en verzekeringen als ondoorzichtig en lastig ervaren en helpt werknemers te binden en bedrijfsmatige risico’s te beheersen. Wij zijn gespecialiseerd in collectieve verzekerbare arbeidsvoorwaarden, risicobeheer en bedrijfsverzekeringen voor de zakelijke markt.

Employee Benefits
Primair ondersteunt werkgevers werknemers te werven en aan zich te binden. Onder andere door inzet van adviestrajecten over collectieve regelingen en financiële risico’s in relatie tot werk, inkomen, arbeidsongeschiktheid, pensioen, verzuim en zorg. Indien nodig maken wij bestaande regelingen marktconform en begeleiden bij het oversluiten hiervan naar een andere aanbieder. Ook nemen wij administratie en communicatie van de werkgever over.

Risicobeheer & Verzekeringen
Wij inventariseren aanwezige bedrijfsmatige risico’s, analyseren deze en adviseren u hoe u deze kunt uitsluiten, beperken en overdragen (risicoanalyse en risicobeheer). Zo maken wij risico’s voor u inzichtelijk en beheersbaar. Waar nodig treft u verzekeringsoplossingen en bemiddelen wij tussen u en de aanbieder. Wij zoeken de voor u juiste verzekeringsconstructies met passende producten. Vanzelfsprekend vergelijken wij polisvoorwaarden en premies en voeren wij actief beheer op uw verzekeringsportefeuille.

Financiële Diensten
Het dagelijks leven van een gezin is druk. Logisch dus dat sommige dingen er weleens bij inschieten. Het regelen van verzekeringen en geldzaken bijvoorbeeld. Werknemers die hun financiële huishouding op orde hebben én houden zijn beter gemotiveerd, productiever en minder vaak ziek! Het loont dus werknemers te stimuleren en te ondersteunen. Met de speciale oplossingen van Primair Arbeidsvoorwaarden Advies krijgen werknemers beter inzicht en overzicht in de gehele persoonlijke financiële privésituatie. Zo kunnen zij blijven leven zoals zij dat graag willen. Nu en Later! Werkgevers profiteren van besparingen en betere prestaties. Werknemers voorkomen onverwachte financiële tegenvallers en werken in rust aan de realisatie van hun doelen. Lees verder

Neem contact op met Marcel Broekhuizen (06-22779225 ) voor advies op maat of ga naar https://www.primair.com/klantenservice-lisse/afspraak-maken

Primair Arbeidsvoorwaarden Advies in het kort

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Diensten

Financiële Planning
Ondernemingsraden
Pensioenadvies
Verzekeringen

Onafhankelijk pensioenadviseur

Ja

Onze locatie

Primair Arbeidsvoorwaarden Advies


W.L. Döllstraat 93 2161 DV Lisse
+31 6 22 77 9225 Klik om te bellen