Pensioenkunde


Tobias Asserlaan 7 2662 SB Bergschenhoek
0108222148 Klik om te bellen

Over Pensioenkunde

Betaalbaar, onafhankelijk en deskundig pensioenadvies?
Dat is wat u kunt verwachten van Pensioenkunde; dé pensioendeskundige in de regio Zuid-Holland.

Zowel voor de werkgever, ondernemer als particulier biedt Pensioenkunde onafhankelijk pensioenadvies op maat.

Onafhankelijk pensioenadvies voor werkgevers

Werkgevers waarderen de praktische en toegankelijke aanpak van Pensioenkunde, waardoor ze meer grip op deze belangrijke arbeidsvoorwaarde krijgen. De complexe pensioenmaterie wordt door Pensioenkunde vertaald naar begrijpelijke taal.

Er wordt nogal wat gevraagd van werkgevers als het gaat om het pensioen van de werknemers. Pensioenkunde zorgt met onafhankelijk pensioenadvies voor de werkgever voor overzicht en gemak in deze regeldruk. Bij Pensioenkunde ontmoet u een professionele pensioenadviseur die regionaal opereert voor een scherpe prijs. Op deze pagina leest u de hoofdlijnen van beschikbare dienstverlening. 

Onafhankelijk pensioenadvies voor ondernemers

Als ondernemer geniet u veel vrijheid, maar heeft u ook veel eigen verantwoordelijkheden. Pensioenkunde helpt met pensioenadvies voor ondernemers met duidelijke uitleg en een eigen visie. 

Specifiek voor de ondernemer met een eigen B.V. heeft Pensioenkunde zeer uitgebreide adviesmogelijkheden.

Onafhankelijk pensioenadvies voor particulieren

Bouwt u bij uw werkgever geen of te weinig pensioen op en bent u van plan om zelf iets te regelen? Misschien heeft u een meningsverschil met uw werkgever over uw pensioen, of heeft u hulp nodig bij het maken van keuzes. Is bijsparen bijvoorbeeld verstandig en wat te doen met de optie tot waardeoverdracht? Verdwaal niet in de wirwar aan feiten en fabels en neem contact op voor een deskundig advies.

Gratis eerste gesprek!

Het eerste gesprek is altijd gratis. Tijdens het eerste gesprek maken we kennis, bespreken we waar u als klant behoefte aan heeft en op welke manier Pensioenkunde u daarbij van dienst kan zijn. Waarschijnlijk loopt u bovendien met een aantal praktische tips weer naar buiten.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Ga naar www.pensioenkunde.nl voor de contactgegevens.

Foto's

Pensioenkunde in het kort

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Diensten

Financiële Planning
Ondernemingsraden
Pensioenadvies

Onafhankelijk pensioenadviseur

Ja

Artikelen

Waardeoverdracht van pensioen

Als je van werkgever verandert en je krijgt bij je nieuwe werkgever een pensioenregeling, dan heb je recht op “waardeoverdracht” van je pensioen. Maar wat betekent dit nu precies en is waardeoverdracht...

Onze locatie

Pensioenkunde


Tobias Asserlaan 7 2662 SB Bergschenhoek
0108222148 Klik om te bellen