Pensioendesk Nijmegen


Takenhofplein 3 6538 SZ Nijmegen
024 750 1750 Klik om te bellen

Dé pensioenexpert met 95 jaar advieservaring
Persoonlijke en vaste contactpersonen
Ook actief als Pensioendesk Arnhem

Over Pensioendesk Nijmegen

Pensioendesk is een gespecialiseerde en kwaliteit bepalende pensioenformule, gericht op het bieden van ondersteuning. Pensioendesk Nijmegen is een onderdeel van GHW assurantiegroep. De ambitie van GHW als adviesorganisatie heeft o.a. als focus het proces van ‘professionele pensioenadvisering’ te optimaliseren en te onderhouden. Pensioendesk faciliteert ons in onze advisering middels breed inzetbare kennis en ervaring op het terrein van pensioen juridische, actuariële- en fiscale aspecten, pensioensoftware, marketing en het transformeren van adviespraktijken. Hierdoor kunnen wij u sneller en completer adviseren.

Voorbereiden op een zorgeloze toekomst

Het onderhouden van uw pensioenvoorziening staat niet bij iedereen gelijk bovenaan het lijstje wanneer de persoonlijke situatie verandert. Toch is dat juist het moment om uw pensioen te regelen. Zo bent u voorbereid op een toekomst waarin u zorgeloos wilt kunnen genieten.

Pensioen onder de loep nemen

Het veranderen van uw situatie heeft invloed op uw pensioen. Hierbij kunt u denken aan het wisselen van baan, het ondernemerschap en het krijgen van kinderen. Daarom is het verstandig om periodiek samen met een financieel adviseur uw pensioen onder de loep te nemen. Een uitgebreide pensioenvoorziening met alle fiscale consquenties vraagt om een specialistische aanpak. Pensioendesk Nijmegen is hierbij dé specialist die u nodig heeft!

Foto's

teamfoto GHW

Pensioendesk Nijmegen in het kort

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Diensten

Hypotheken
Pensioenadvies
Verzekeringen

Onafhankelijk pensioenadviseur

Ja

Artikelen

Pensioen APK

Een auto moet ieder jaar APK gekeurd worden om op de weg te mogen rijden. Je moet dit bij een erkend garagebedrijf doen. Daarnaast blijven regelmatige controle en onderhoud belangrijk. Dit kost natuurlijk...

Onze locatie

Pensioendesk Nijmegen


Takenhofplein 3 6538 SZ Nijmegen
024 750 1750 Klik om te bellen