Overwater Pensioenconsultants


Wilheminastraat 6 3077 BN Mijnsheerenland
0186-820016 Klik om te bellen

Over Overwater Pensioenconsultants

Overwater Pensioenconsultants is een volledig onafhankelijk pensioenadviesbureau. Wij geven adviezen aan accountants, (belasting)adviseurs en werkgevers. Daarnaast stellen wij alle benodigde juridische documenten op die met het pensioen samenhangen. Zeker voor directeur-grootaandeelhouders luistert dit erg nauw omdat er vaak sprake is van meerdere BV’s.

Daarnaast geven wij regelmatig lezingen en wokshops met betrekking tot pensioen. Ten behoeve van werkgevers adviseren en bemiddelen wij bij het opzetten of aanpassen van de collectieve pensioenregeling. Tevens beheren wij collectieve pensioenregelingen en fungeren als vraagbaak voor de desbetreffende werknemers.

Om te garanderen dat onze adviezen en dienstverlening binnen de juiste wet- en regelgeving valt, worden jaarlijks vele dagdelen besteed aan update trainingen. Onze expertise is er op gericht u te begeleiden en te adviseren, waarbij uw belangen centraal staan. Er komt dus meer bij kijken dan alleen het kiezen van een passende oplossing, het verkrijgen van een eigen beheerberekening of het opzetten van een pensioenpolis bij een pensioenuitvoerder.

Overwater Pensioenconsultants in het kort

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers

Diensten

Pensioenadvies

Onafhankelijk pensioenadviseur

Ja

Onze locatie

Overwater Pensioenconsultants


Wilheminastraat 6 3077 BN Mijnsheerenland
0186-820016 Klik om te bellen