Next Level Pensioenadvies Den Haag


Beeklaan 414 2562 BJ Den Haag
0707620200 Klik om te bellen

Over Next Level Pensioenadvies Den Haag

Next Level Pensioenadvies in Den Haag is gespecialiseerd in individueel pensioenadvies voor ondernemer en DGA. U kunt bij ons terecht voor onder meer de volgende diensten:

- Pensioenadvies en pensioen planning: Doorgaans starten wij met het opstellen van een overzicht van hetgeen u al aan pensioen en vermogen heeft opgebouwd. Vanuit daar bekijken we wat de mogelijkheden zijn om uw financiële situtatie te verbeteren en uw inkomensdoelen te halen. Wij kijken ook naar de risico;s van overlijden en langdurige arbeidsongeschiktheid. Indien noodzakelijk dan adviseren wij u om bepaalde risico's af te dekken met een verzekering. Wij verzorgen de product selectie en brengen de gewenste financiële producten tot stand. Daarna zullen wij de financiele producten beheren.

- Financial planning: Met behulp van onze speciale software kunnen wij een nauwkeurige prognose maken van uw inkomens en vermogensontwikkeling. Een dergelijk overzicht helpt om snel te zien waar de risico's liggen en waar kansen liggen om uw financiele situatie te verbeteren. Uiteraard gaan we met de signalen aan de slag. Daarmee helpen wij u uw financiële situatie robuuster te maken. U bent financieel beter beschermd tegen risico's en u hebt een beter beeld van uw financiële toekomst.

- Pensioen in eigen beheer: Wij zijn gespecialiseerd in pensioen in eigen beheer voor de DGA inclusief alle bijkomende zaken rondom het afschaffen er van. Heeft u nog een pensioen in eigen beheer? Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen rondom de uitvoering daarvan. Wij stellen de nodige pensioenberekeningen op en overleggen met uw accountant over alle relevante zaken rondom het pensioen in eigen beheer. Ook voor de uitvoering van een oudedagsverplichting bent u bij ons aan het juiste adres.

- Pensioenverdeling bij echtscheiding: Onze pensioenfiscalist is tevens gerechtelijk deskundige gespecialiseerd in pensioenverdeling bij echtscheidingen. Dit betekent dat hij opgeleid is om in opdracht van een rechter helderheid te verschaffen over de verdeling van pensioenen en de bepaling van de waarde van pensioenen (vooral in echtscheidingssituaties). Met deze ervaring zijn wij zeer goed in staat om u bij te staan in de verdeling van pensioenen binnen het proces van de echtscheiding. De pensioenen zijn veelal het grootste vermogensbestanddeel wat verdeeld moet worden. De standaard wettelijke regeling past niet in alle gevallen. Vaak kunnen flinke verbeteringen worden bereikt door op een andere manier met de pensioenverdeling om te gaan.

Foto's

Next Level Pensioenadvies Den Haag in het kort

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Diensten

Inkomensvoorzieningen
Pensioenadvies

Onafhankelijk pensioenadviseur

Ja

Onze locatie

Next Level Pensioenadvies Den Haag


Beeklaan 414 2562 BJ Den Haag
0707620200 Klik om te bellen