Kleijkers Pensioenen en Hypotheken


Akerstraat 36a 6411 HB Heerlen
045-8881640 / 06-50294790 Klik om te bellen

Over Kleijkers Pensioenen en Hypotheken

Kleijkers Pensioenen en Hypotheken is een financieel advieskantoor gespecialiseerd in pensioen- en hypotheekadvies. Het kantoor is gevestigd in Heerlen, in Zuid-Limburg. Maar vooral de pensioenklanten van Kleijkers Pensioenen en Hypotheken zitten door het hele land.

Wij adviseren op pensioengebied zowel particulieren als ondernemers en bedrijven. Denk hierbij aan alle mogelijke vormen van pensioenadvies, van vragen over een individueel, particulier pensioen tot het afsluiten van een bedrijfspensioenregeling voor het personeel (vooral MKB) als het regelen van een pensioen voor ZZP'ers en de DGA.

Wij adviseren op hypotheekgebied particulieren, waarin we qua tarifering onderscheid maken tussen starters, doorstromers en ondernemers.

Verder doen wij nog andere financiële dienstverlening, zoals de financiële administratie van verenigingen of stichtingen, het adviseren van pensioenfondsbesturen en het geven van vermogensadvies.

Kleijkers Pensioenen en Hypotheken heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening en is derhalve een bedrijf dat bekend staat als betrouwbaar, deskundig en ervaren.

Wij staan klanten graag te woord en de koffie staat altijd voor u klaar op ons kantoor aan de Akerstraat 36a in Heerlen. Dus loop gerust eens binnen en kom een kop koffie drinken. Onder het genot van de kop koffie kunnen we dan gezamenlijk uw  vragen doornemen en kunnen wij aangeven wat wij voor u kunnen betekenen.

Foto's

Kleijkers Pensioenen en Hypotheken in het kort

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Diensten

Financiële Planning
Hypotheken
Pensioenadvies

Onafhankelijk pensioenadviseur

Ja

Onze locatie

Kleijkers Pensioenen en Hypotheken


Akerstraat 36a 6411 HB Heerlen
045-8881640 / 06-50294790 Klik om te bellen