Horizon Hypotheek


Laan van Nieuw Oost Indie 125 2593 BM Den Haag
0636248716 Klik om te bellen

Over Horizon Hypotheek

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

U bent bij Horizon Hypotheek aan het juiste adres voor een breed scala aan diensten. Hierbij kunt u denken aan onder andere pensioenadvies, hypotheekadvies, het maken van een financiële planning, service-abonnementen en het regelen van uw bedrijfsadministratie. Ook kunnen wij u helpen om lastigere documenten, zoals uw jaarlijkse pensioenoverzicht, te ontcijferen. Wat staat er nou echt en wat betekent dit later voor u?

Hoe is Horizon Hypotheek en Pensioen BV ontstaan?

Horizon Hypotheek is ontstaan toen Jan van Kilsdonk één van de bestuurders was van Koolhaas Verzekeringen, een voormalige verzekeringstak van de ING bank. Toen de ING met deze verzekeringstak stopte, vervolgde Jan zijn werk. Hij richtte in 2006 Instracon Verzekeringen, Instracon Finance Centre en het gelieerde Horizon Hypotheek en Pensioen BV op. In 2017 werd hij door Aschwin Schreiber versterkt, waarna Aschwin de nieuwe bestuurder van Instracon Verzekeringen werd.  Inmiddels heeft het team van Horizon Hypotheek en Pensioen BV dus al meer dan 40 jaar ervaring in het vak.

Waarom kiest u voor ons?

Naast de ruime ervaring, zijn wij het enige Haagse Hypotheek advieskantoor dat zowel bij de Pensioen Orde als de Orde van Belasting Deskundigen is aangesloten. Wij zijn rechtstreeks door alle Grootbanken aangesteld als adviseur.

Wij hebben al vaak bewezen dat wij tóch een constructie voor een klant kunnen maken, waardoor het mogelijk is om een hypotheek te krijgen. Ook als dit bij andere intermediairs niet lukt. Zo onderscheiden wij ons van onze concurrent. Bovendien heeft u bij ons toegang tot alle mogelijke geldverstrekkers en banken, zodat u een goede keuze kan maken.

Heeft u een specifieke vraag op het gebied van financiën of hypotheken? Wij kunnen u advies geven over mogelijk vervolgstappen en/of diensten die goed aansluiten bij uw situatie. Het eerste gesprek op ons kantoor is altijd gratis.

Horizon Hypotheek in het kort

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Diensten

Financiële Planning
HR advisering
Hypotheken
Ondernemingsraden
Pensioenadvies
Vermogensbeheer
Verzekeringen

Onafhankelijk pensioenadviseur

Ja

Onze locatie

Horizon Hypotheek


Laan van Nieuw Oost Indie 125 2593 BM Den Haag
0636248716 Klik om te bellen