Het Twents Pensioenbureau


M.H. Tromplaan 9-1.09 7511 JJ Enschede
0538519510 Klik om te bellen

Over Het Twents Pensioenbureau

Het Twents Pensioenbureau combineert kennis en kunde met passie voor het pensioen vak. Opgericht in 2019 vanuit de persoonlijke motivatie van oprichter en pensioenadviseur Dennis Slaa om mensen te helpen bij het maken van pensioenkeuzes. En dat doet hij op z’n Twents: nuchter, simpel, met de handen uit de mouwen en desnoods in het Twents.

Bij het Twents Pensioenbureau wordt de actualiteit op gebied van pensioen nauwlettend gevolgd en beschikt het over een sterk netwerk van mededeskundigen. Klanten van Het Twents Pensioenbureau krijgen daarmee toegang tot de juiste informatie. Informatie die door Het Twents Pensioenbureau wordt vertaald in heldere communicatie. Hierbij wordt onder andere gebruikt gemaakt van specialistische pensioensoftware die op heldere wijze overzicht, inzicht en grip visueel maakt.

Iedereen heeft recht op grip op zijn of haar eigen pensioensituatie en dat begint met inzicht:

“Iej mott vlechtn, noa as iej riese hebt” 

Om grip te krijgen op uw pensioenvraagstuk is het allereerst van belang overzicht en inzicht te krijgen. Dit brengt Het Twents Pensioenbureau helder en stapsgewijs in kaart. Zonder ingewikkeld taalgebruik en zoveel mogelijk tot de kern samengevat. Een duidelijke uitwerking van de vraag met een heldere conclusie waar u verder mee kunt.

Niet heel ingewikkeld. Tijdens het eerste informele gesprek bespreken we uw vraagstuk. We formuleren samen de concrete vraag en spreken af hoe dit voor u wordt uitgewerkt. Op z’n Twents, gewoon handen uit de mouwen, nuchter en praktisch met kennis van zaken. Bij de uitwerking worden ook de eventuele vervolgstappen of actiepunten voor u uiteen gezet.

Foto's

Het Twents Pensioenbureau in het kort

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Diensten

Pensioenadvies

Onafhankelijk pensioenadviseur

Ja

Onze locatie

Het Twents Pensioenbureau


M.H. Tromplaan 9-1.09 7511 JJ Enschede
0538519510 Klik om te bellen