Hertgers Pensioen Advies


Korte Grafte 9 7321 ZD Apeldoorn
055-7851377 / 06-16026504 Klik om te bellen

Over Hertgers Pensioen Advies

Hertgers Pensioen Advies is een onafhankelijk pensioenadviesbureau en is gevestigd in Apeldoorn. Daardoor kunnen wij het belang van de klant voorop stellen.

Hertgers Pensioen Advies voor:

 • collectieve pensioenregelingen en overige verzekerde employee benefits
 • (pensioen)regelingen directeur-grootaandeelhouder
 • adviseren ondernemingsraad / personeelsvertegenwoordiging
 • arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • overlijdensrisicoverzekering
 • aankoop pensioen en/of lijfrente
 • BPF - CAO werkingssfeeronderzoek
 • pensioencommunicatie
 • pensioen due diligence onderzoek bij fusies en overnames
 • pensioenexpertise accountants en advocaten (samenwerking met Pensioenmanagement Nederland
 • estate planning (nalatenschapsplanning)
 • financiële planning
  financieel inzicht en plan voor slechts € 549,-:
  - inkomen en vermogen van u en uw partner nu en bij arbeidsongeschiktheid, overlijden en (vroeg)pensioen;
  - alleenstaanden slechts € 499,-;
  - via beeldbellen en schermdelen € 50,- korting.

Financieel inzicht en plan

Wij adviseren en/of begeleiden particulieren, werknemers, zzp’ers, ondernemers en dga’s bij hun financiële planning en/of het aankopen van hun pensioen- en/of lijfrente-uitkering.

Financieel inzicht
Met slimme en efficiënte software geven wij u snel én effectief inzicht in uw persoonlijke financiële situatie en die van uw partner op dit moment, bij arbeidsongeschiktheid, overlijden én (vroeg)pensioen. Financieel inzicht is geen doel, maar helpt u verstandige keuzes te maken om uw financiële doelen te realiseren.

Financieel plan
Het doel is natuurlijk een financiële situatie nu én in de toekomst die aan uw verwachtingen en doelstellingen voldoet. Uiteindelijk wit u toch ook voldoende inkomen nu én bij arbeidsongeschiktheid, voor uw nabestaanden en/of op het moment dat u minder gaat werken of stopt met werken?

Onderneem nu actie
Velen erkennen het belang van financieel inzicht en plan, maar stellen het daadwerkelijk actie ondernemen uit. Als u geen financieel inzicht hebt, kan dit onverwachts leiden tot onverwachte financiële problemen voor uzelf en/of uw gezin. Hiermee zijn vaak grote bedragen gemoeid. U of uw gezin kunnen die dan misschien niet meer oplossen door een ontstane ziekte, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Stel het verkrijgen van financieel inzicht daarom niet uit. Met financieel inzicht weet u wat u kunt doen om die problemen te voorkomen. Hierbij is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan uitgaven die veranderen.

Ook met ‘sparen voor later’ kunt u vaak beter maar zo snel mogelijk beginnen. Hiervoor zijn twee belangrijke argumenten:

 • Tijd is een belangrijke factor bij het opbouwen van vermogen. Hoe eerder u hiermee begint, hoe minder u zelf hoeft in te leggen om het gewenste doel te bereiken.
 • U mist fiscaal voordeel als blijkt dat (pensioen)vermogen opbouwen via een Fiscale Oudedagsreserve (FOR), lijfrente en/of pensioenregeling (box 1) voor u interessanter is dan sparen en/of beleggen in box 3 of box 2.

Werkwijze
Door het beantwoorden van concrete vragen over uw wensen en doelen, een koppeling met het Nationaal Pensioenregister (www.mijnpensioenoverzicht.nl) en het gebruik van slimme grafieken, ziet u direct tijdens ons gesprek of en wanneer er inkomenstekorten ontstaan en hoe groot die zijn. Alles in netto (gezins)inkomen per maand. Met dit inzicht kunt u beslissen of het wenselijk of noodzakelijk is om geconstateerde tekorten op te lossen. In hetzelfde gesprek maken wij samen een financieel optimaal plan voor het oplossen van de inkomenstekorten die u wenst te voorkomen. Dit leggen wij voor u vast in een helder en persoonlijk financieel plan. Ook leggen wij hierin vast welk(e) tekort(en) u eventueel accepteert. Dat geeft u en uw gezin financiële rust!

Kosten financieel inzicht en plan
Uw investering: € 549,- en tijd!

Bent u alleenstaand of wilt u alleen financieel inzicht en een plan voor één van de genoemde scenario’s, dan betaalt u € 499,-.

Als u dat wenst, kan het gesprek op afstand plaatsvinden. We maken dan gebruik van videobellen en beeldschermdelen via een beveiligde verbinding. U krijgt dan € 50,- korting.

Deze dienstverlening is vrijgesteld van BTW als u de intentie heeft dat wij voor u gaan bemiddelen voor een eventueel af te sluiten verzekering om een inkomenstekort te vermijden.

Wilt u meer inzicht in én een plan voor uw financiële toekomst? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Hertgers Pensioen Advies in het kort

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Diensten

Financiële Planning
Ondernemingsraden
Pensioenadvies
Vermogensbeheer
Verzekeringen

Onafhankelijk pensioenadviseur

Ja

Artikelen

Fiscaal pensioenkader 2015: goed nieuws voor werkgevers!

Voor veel werkgevers heb ik goed nieuws over hun pensioenregeling in het kader van de wettelijke aanpassingen per 1 januari 2015. Het is echter in uw belang om snel en adequaat te handelen! Wijziging...

Onze locatie

Hertgers Pensioen Advies


Korte Grafte 9 7321 ZD Apeldoorn
055-7851377 / 06-16026504 Klik om te bellen