FB Adrem pensioenadvies


Larenseweg 68 7451 EN Holten
0548-368008 Klik om te bellen

Over FB Adrem pensioenadvies

Financieel alles goed geregeld? Weet waar je staat!
Bij FB Adrem snappen we dat je nu lekker wilt leven, maar ook richting je pensioen een goed vooruitzicht wilt hebben. Soms is dit makkelijker gezegd dan gedaan! Als we rondlopen met ideeën, plannen, onzekerheden of zorgen, schuiven we dit nog weleens vooruit. Vaak komt dit door onwetendheid of is er onzekerheid over de financiële gevolgen van keuzes. Daarom is het juist goed om hier met iemand over te praten. Iemand die je situatie vanuit jouw belang bekijkt, die je vertrouwt en die je precies kan vertellen waar je staat en welke stappen je kunt ondernemen! Zodat je niet alleen denkt dat ‘het’ goed is, maar ook weet dat ‘het’ goed is.

Herman Deijk biedt brede financiële ondersteuning op het gebied van geldzaken, vermogen en pensioenvragen. Herman richt zich op de analyse van financiële vraagstukken en het hierop aansluitende persoonlijk, maar ook zakelijk financieel advies. Zakelijk financieel advies is met name gericht op de directeur-grootaandeelhouder (DGA) en de IB-ondernemer/ZZP-er met zijn/haar onderneming. FB Adrem behartigt ook de particuliere belangen voor deze ondernemers. Bovendien staan wij zakelijke adviseurs zoals accountants, belastingadviseurs, advocaten en assurantiekantoren terzijde bij de dienstverlening aan hun relaties.

Herman heeft met 40 jaar ervaring in de financiële sector een karrevracht aan kennis opgebouwd. Maar onderscheidt zich vooral door complexe zaken simpel te kunnen uitleggen. En natuurlijk om de oplossingen te vinden voor jouw vraagstuk of situatie. Vanuit een onafhankelijke positie, waarbij jouw belang centraal staat.

Foto's

Herman Deijk

FB Adrem pensioenadvies in het kort

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Diensten

Financiële Planning
HR advisering
Pensioenadvies
Vermogensbeheer
Verzekeringen

Onafhankelijk pensioenadviseur

Ja

Onze locatie

FB Adrem pensioenadvies


Larenseweg 68 7451 EN Holten
0548-368008 Klik om te bellen