DGA Financieel Adviseurs


Kranenburgweg 94 2583 EN 's-Gravenhage
070 355 6648 Klik om te bellen

Over DGA Financieel Adviseurs

DGA Financieel Adviseurs is al bijna 25 jaar hét adres in Den Haag en omstreken voor al uw financiële zaken. Zowel voor particuliere relaties als voor zakelijke relaties. Als één van de grotere advies- en bemiddelingskantoren hebben wij op ieder gebied specialisten in huis om u een gedegen financieel advies te geven, waarbij ouderwetse service en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

Of het nu gaat om een hypotheek, verzekering of pensioen: onze ervaren adviseurs bekijken samen met u welke oplossing het beste bij uw persoonlijke situatie past. Ook voor al uw verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren. 

Omdat wij volledig onafhankelijk opereren en niet gebonden zijn aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Door onze ruime ervaring en kennis van de markt bekijken wij niet alleen welk product de laagste tarieven heeft, maar ook welke partij de meest gunstige voorwaarden heeft die passen bij uw situatie en wensen. 

U bent van harte welkom op ons kantoor. Wilt u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u. Wij zijn u graag van dienst.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9.00 tot 17.30 uur via telefoonnummer 070 - 355 66 48, of stuur ons een e-mail: info@dga.nl. Afspraken buiten kantooruren zijn uiteraard ook mogelijk.

DGA Financieel Adviseurs in het kort

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Diensten

Pensioenadvies

Onafhankelijk pensioenadviseur

Ja

Onze locatie

DGA Financieel Adviseurs


Kranenburgweg 94 2583 EN 's-Gravenhage
070 355 6648 Klik om te bellen