De Nederlandse Pensioen Associatie


Winkelhaak 77 2495 AX Den Haag
070 2213150 Klik om te bellen

Over De Nederlandse Pensioen Associatie

Wat is De Nederlandse Pensioen Associatie?

Bij De Nederlanse Pensioen Associatie bent u verzekerd van onafhankelijk pensioenadvies. Wij werken samen met zowel werknemers als werkgevers, daarnaast kunt u als ondernemer van een MKB-bedrijf ook bij ons terecht. Al vele jaren zijn wij adviseur en raadgever voor diverse financieel directeuren, HRM-managers en vertegenwoordigers van ondernemingsraden. We werken in het MKB voor zowel kleine en grote bedrijven. Bij het vaststellen van het tarief houden we rekening met de grootte/omvang van het bedrijf en met de complexiteit van hun (pensioen)vraagstuk. Hierdoor zorgen we ervoor dat we pensioenadvies niet alleen begrijpelijk en betrouwbaar, maar ook betaalbaar maken. Voor nu en in de toekomst.

Waarvoor kan u bij De Nederlandse Pensioen Associatie terecht?

De Nederlandse Pensioen Associatie is het juiste adres voor al uw vragen over pensioenen. Of u nou werknemer, werkgever of ondernemer bent. De Nederlandse Pensioen Associatie helpt u graag, om samen met u tot een oplossing te komen. Zo kunnen wij u onder andere helpen met de volgende zaken:

  • Pensioenadvies.
  • Onderhandelingen.
  • Pensioenberekeningen.
  • Pensioenregelingen.
  • HR-advies.
  • Inkomensverzekeringen
  • Zorgverzekeringen

Wat maakt De Nederlandse Pensioen Associatie betrouwbaar?

De Nederlandse Pensioen Associatie is lid van diverse verenigingen en brancheorganisaties. Zo zijn we lid van de Vereniging Samenwerkende Pensioen Adviseurs, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, Adfiz en de beroepsaansprakelijksheidsverzekeraar Markel International Nederland. Daarnaast beschikken we ook over een Wft vergunning en staan we ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten.

Waarom kies u voor De Nederlandse Pensioen Associatie?

De Nederlandse Pensioen Associatie werkt resultaatgericht en vasthoudend. Wat dit betekent, is dat we uitsluitend op zoek zijn naar de best passende oplossing voor u. Hoe ingewikkeld uw vraagstuk ook mag zijn. Onze adviseurs zijn professioneel, gedreven en vakbekwaam. We werken met respect voor de belangen van werkgever, werknemer en ondernemer.

Ben u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Bekijk dan onze website of neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We horen graag van u!

Wij maken pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar, voor nu én in de toekomst.

Foto's

De Nederlandse Pensioen Associatie in het kort

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Diensten

Financiële Planning
HR advisering
Ondernemingsraden
Pensioenadvies
Verzekeringen

Onafhankelijk pensioenadviseur

Ja

Certificeringen

Adfiz: branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs

Onze locatie

De Nederlandse Pensioen Associatie


Winkelhaak 77 2495 AX Den Haag
070 2213150 Klik om te bellen