sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Wilhelminalaan 2
    6641 DG Beuningen
  • 06-28611789

Droste Pensioen & Assurantiën

DP&A is een jong bedrijf wat is opgericht in april 2015. Na 14 jaar bij een verzekeraar gewerkt te hebben en vervolgens 7 jaar bij een intermediair heb ik ervoor gekozen om voor mezelf te beginnen.

Door de veranderende wereld worden relaties van banken en intermediairs steeds meer via de telefoon of internet van advies voorzien. Onze visie hierop is anders!

Persoonlijke aanpak

Door een persoonlijke aanpak kennen we onze relaties en weten we wat er speelt. Op die manier kunnen we tijdig op maat een persoonlijk advies geven! Voor zowel de particuliere- als zakelijke relatie geldt deze persoonlijke aanpak.

Door regionaal te werken profiteert u niet alleen van het gemak dat we bij u in de buurt zitten. Heeft u een schade of wilt u ons persoonlijk spreken neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor. U bent van harte welkom.

DP&A is een samenwerking aangegaan met VIB Rob van Horssen BV en haar 100% dochteronderneming volmachtbedrijf VIB Assuradeuren BV te Beuningen.

Op deze wijze kunnen wij u een breed scala kwalitatief goede en scherp geprijsde verzekeringsproducten aanbieden. VIB Assuradeuren BV heeft volmachten van een aantal grote verzekeraars en kan daardoor regionaal afgestemde producten aanbieden. Hier willen wij u, als relatie van DP&A, van laten profiteren. Door aansluiting te zoeken bij deze bedrijven worden tevens onze administratieve werkzaamheden tot een minimum beperkt en kunnen wij ons volledig op het adviseren van u als klant richten.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op.


Foto's van Droste Pensioen & AssurantiënDroste Pensioen & Assurantiën in het kort

Diensten

  • Pensioenadvies

Onafhankelijk pensioenadviseur:

Ja

Doelgroep

  • Bedrijven
  • Ondernemers
  • Particulieren