Pensioen APK

Een auto moet ieder jaar APK gekeurd worden om op de weg te mogen rijden. Je moet dit bij een erkend garagebedrijf doen. Daarnaast blijven regelmatige controle en onderhoud belangrijk. Dit kost natuurlijk wat, maar je rijdt dan wel in een veilige auto zonder mankementen. Hoe zit dit eigenlijk met jouw pensioen? Of dat van jouw werknemers?

Veranderingen in jouw pensioen?

Net als bij een auto is het noodzakelijk om met enige regelmaat uw pensioen onder de loep te nemen. Wetgeving, rentes en eventuele kosten die hieraan vasthangen kunnen veranderen. Zitten er in jouw pensioen of dat van jouw medewerkers verborgen mankementen of misschien verkeerde verwachtingen? De pensioenadviseurs van GHW stellen je daarom als Pensioendesk Nijmegen een pensioen APK voor. Voor jouw eigen oudedagsvoorziening, voor de regeling van jouw werknemers of voor beide.

Doe de pensioen APK

Wat houdt een pensioen APK in?
- Een digitale check-up van de regeling of situatie door deskundigen
- Beoordeling van de kosten
- Beoordeling van de risico’s
- Een eerste aanbeveling

Kosten

Voor de uitvoering van een pensioen APK, door Pensioendesk Nijmegen, wordt €350,- excl BTW in rekening gebracht. Wil je een pensioen APK laten uitvoeren neem dan contact op met onze adviseurs.

Op November 24, 2020