Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikel afbeelding

Met partnerships van Diederik Kok en Edwin Schop zet Swalef een belangrijke stap

Samen werken aan een hoger niveau

Woerden, september 2018

Diederik Kok, sinds 2013 werkzaam bij Swalef, wordt per 1 september 2018 partner bij het gespecialiseerde pensioenrechtadviesbureau met daarnaast een eigen opleidingsinstituut. Diederik is een ervaren pensioenjurist die de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling en de kwaliteit van de (pensioenrecht)adviestak van het bedrijf. Monica Swalef, managing partner, over de benoeming van Diederik: ‘Het partnership van Diederik is een welverdiende erkenning voor zijn expertise en ervaring.’ Diederik is tevens als docent verbonden aan de Swalef Academie.

Daarnaast komt Edwin Schop het team van Swalef per 1 september 2018 versterken als associate partner. Edwin was mede-oprichter en directeur van Flexis Groep. Daar hield hij zich bezig met collectieve arbeidsvoorwaardenregelingen op het gebied van pensioen, inkomen en verzuim. ‘Superblij zijn we met zijn komst’ geeft Monica Swalef aan. ‘Natuurlijk omdat we een enorme boost geven aan onze capaciteit en ervaring. Maar ook vanwege zijn persoonlijkheid en enorme drive. Dat past bij ons.’ Edwin gaat zich richten op inhoudelijke, pensioenjuridische vraagstukken. Ook zal hij worden ingezet als docent aan de Swalef Academie. Daarnaast blijft hij verbonden aan het Expertisecentrum Pensioenrecht van de VU Amsterdam, lid van de redactieraad van PensioenAdvies en lid van het bestuur van de Kring van Pensioenspecialisten.

Monica Swalef over bovenstaande ontwikkelingen binnen Swalef: ‘Wij willen continu vooruit. Onze slogan is niet voor niets ‘samen werken aan een hoger niveau’. En dat doen we nu letterlijk.’

Einde persbericht. Voor aanvullende informatie en vragen kunt u terecht bij Monica Swalef

Op September 7, 2018