Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over pensioenen

Ruim 70 procent Nederlanders pensioenonbewust

Ruim 70 procent van de Nederlandse werknemers heeft geen idee hoe hoog hun pensioen zal zijn. Dat blijkt uit een donderdag gepubliceerd onderzoek van het platform Wijzer in geldzaken, een initiatief van het ministerie van Financiën om de consument te informeren over geldzaken.

Lees meer >>

Op 31 maart 2011

MKB kan fors besparen op pensioenkosten

Het pensioen van uw werknemers is, naast het salaris, de duurste arbeidsvoorwaarde in uw bedrijf. Onderhandelen met uw pensioenverzekeraar levert u al snel enkele duizenden euro’s aan besparing op. Niet gek in deze zware tijden. Een aantal factoren waar u op moet letten.

Lees meer >>

Op 25 april 2009

Pensioenfonds wapen u tegen inflatie !

Pensioenfondsen moeten nu al maatregelen nemen tegen de onvermijdelijke aankomende hoge inflatie over een aantal jaren.

Lees meer >>

Op 25 april 2009